Διαμονή

24


Υψηλής αισθητικής δωμάτια για σας

από €64/βραδιά

Single Room

Απολαύστε τη γοητευτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα των μονόκλινων δωματίων μας εξοπλισμένα με κορυφαία στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, τα οποία έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά από φυσικά υλικά για να σας χαρίζουν τον πιο αναπαυτικό και αναζωογονητικό ύπνο κατά την διαμονή στο ξενοδοχείο μας.

από €86/βραδιά

Double - Twin Room

Εξαιρετικά ευρύχωρα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, τα καλαίσθητα δωμάτιά μας ενδείκνυνται απόλυτα για τη διαμονή σας όταν επισκέπτεστε την περιοχή μας για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Κορυφαία στρώματα, φτιαγμένα με φυσικά προϊόντα που συνδυάζουν την άνεση με την πολυτέλεια.


Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, γραφείο εργασίας, μίνι μπαρ, τηλεόραση LCD με τοπικά και διεθνή κανάλια, εικόνας και ήχου, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο χρηματοκιβώτιο, αυτόνομο κλιματισμό και στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη της εταιρείας Coco-Mat. Τα ευρύχωρα λουτρά εντός των δωματίων διαθέτουν όλες τις ανέσεις και υπέροχα φυσικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας.


από €115/βραδιά

Triple Room

Η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει την πολυτέλεια με την τοπική παράδοση έχοντας όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες σε ένα χώρο άνετο, με καθιστικό και χώρο εργασίας για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αναπαυτείτε σε στρώματα φτιαγμένα από φυσικά υλικά, που σας προσφέρουν χαλάρωση και άνετο ύπνο.

μοναδική αίσθηση φιλοξενίας


Όλα τα δωμάτια του Olympus Terra Boutique Hotel έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, τα φίνα υφάσματα, τα αναπαυτικά κρεβάτια εξοπλισμένα με κορυφαία στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη της Coco-Mat, τα οποία έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά από φυσικά υλικά για να σας χαρίζουν τον πιο αναπαυτικό και αναζωογονητικό ύπνο της ζωής σας κατά την διαμονή στο ξενοδοχείο μας.

Όλα τα δωμάτια του Olympus Terra Boutique Hotel έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, τα φίνα υφάσματα, τα αναπαυτικά κρεβάτια εξοπλισμένα με κορυφαία στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη της Coco-Mat, τα οποία έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά από φυσικά υλικά για να σας χαρίζουν τον πιο αναπαυτικό και αναζωογονητικό ύπνο της ζωής σας κατά την διαμονή στο ξενοδοχείο μας. Το καθένα από τα δωμάτια του διακρίνεται για την ιδιαίτερη προσωπικότητά του και είναι προσεγμένο ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, με στοιχεία εμπνευσμένα από την χλωρίδα, την πανίδα του Ολύμπου και τα προϊόντα που προσέφερε και προσφέρει στους επισκέπτες της, η εύφορη Θεσσαλική γη.