Υπηρεσίες

Αρίστου επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και περιποίησης για κάθε καλεσμένο μας χωριστά, φροντίζοντας πάντα να ικανοποιούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του.

To Olympus Terra Boutique Hotel επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει κάθε γνωστή έννοια περί φιλοξενίας, αγκαλιάζοντας τους καλεσμένους μας με ένα χαμόγελο ζεστό και διάθεση ειλικρινή, ώστε οι καλεσμένοι μας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και κυρίως να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Ξένιος Ζευς

O Πατέρας και βασιλιάς των Θεών του Ολύμπου, μας κληροδότησε το ιερό ηθικό χρέος της φιλοξενίας, ως μια προνομιακή τιμή και δώρο που προσφέρεται ως ευλογία. Ήταν θεσμός για τους αρχαίους να υποδέχονται και να περιποιούνται τους ξένους στο σπίτι τους. Πίστευαν ιδιαίτερα στην ιδέα της φιλοξενίας και την θεωρούσαν ηθικό χρέος και ιερό κανόνα των θεών.

Ελληνικό πρωινό

Η ημέρα ξεκινάει με ένα πλούσιο Ελληνικό πρωινό φτιαγμένο από αγνά τοπικά προϊόντα, που συνδυάζουν και αξιοποιούν για χάρη των επισκεπτών μας, τον πολιτισμικό- γαστρονομικό πλούτο της Θεσσαλικής Γης, ούτως ώστε να τον γνωρίσουν και να τον γευτούν μέσα από τα πολλά εδέσματα.

Exclusive interior

Ο χώρος της υποδοχής, το εστιατόριο και το μπαρ διακοσμήθηκαν αντλώντας έμπνευση από την πλούσια ιστορία της περιοχής και κυρίως από τους μυθικούς θεούς του Ολύμπου.

Olympus mountain view

Βρισκόμαστε εκεί που αρχίζει η διαδρομή για το μυθικό βουνό του Ολύμπου, σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης της Λάρισας.

Αίθουσες Εκδηλώσεων & Συνεδρίων

Διατίθενται τέσσερις αίθουσες εκδηλώσεων χωρητικότητας έως και 150 -200 ατόμων για τη διοργάνωση σεμιναρίων ή παρουσιάσεων.

Free Wi-Fi

Ελεύθερη χρήση του wifi σε όλους τους ορόφους με τη μέγιστη ταχύτητα είναι "must" για όλους τους επισκέπτες μας.

Parking

Ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει ανοιχτός φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης.

Bar and restaurant

Ο χώρος της υποδοχής, το εστιατόριο και το μπαρ διακοσμήθηκαν αντλώντας έμπνευση από την πλούσια ιστορία της περιοχής και κυρίως από τους μυθικούς θεούς του Ολύμπου. Οι καφέδες μας, τα ποτά μας και τα κοκτέιλ του Olympus Terra το δυνατό μας σημείο. Τα δικά μας γλυκά είναι οι δικές μας «κουταλιές».

Banquet

Στους χώρους του υπογείου και του ισογείου σε συνδυασμό με τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου περιμετρικά, δημιουργούνται όμορφες γωνιές που μπορούν να φιλοξενήσουν την εκδήλωσή σας προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες banquet καθώς και την δική σας βραδιά που εμείς θα φροντίσουμε να οργανώσουμε με την φροντίδα των στελεχών του Olympus Terra.

Activities

Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας στις δραστηριότητες στην Φύση, στις ολοήμερες αποδράσεις στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν προτάσεις καλύπτοντας τις δυνατότητες που η περιοχή προσφέρει.

Η υπεύθυνη προσέγγιση των αναγκών σας, γίνεται με την συνεργασία και καθοδήγηση των έμπειρων συνεργατών μας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να υλοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Κυρίαρχος στόχος μας, να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία της φιλοξενίας, της ιστορίας αλλά και της μοναδικής φύσης της περιοχής, συνδυάζοντας τις ανέσεις ενός καλού και σύγχρονου ξενοδοχείου, με την αυθεντικότητα, την ζεστασιά της Ελληνικής παράδοσης και την αισθητική την οποία ψάχνει να βρει ο σύγχρονος ταξιδιώτης της περιοχής.